Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Transilvanart Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii publicitare, panorame sferice si tururi virtuale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Realizam panorame sferice 360 si tururi virtuale!

Adaptandu-se noului trend in publicitatea virtuala, TransilvanArt isi ofera serviciile fotografice si de realizare unor prezentari, intampinand nevoia firmei moderne - a dumneavoastra - de a fi in pas cu strategiile moderne de marketing.

Cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie din domeniul fotografiei panoramice si tururilor virtuale, realizam proiecte ce acopera nevoile dumneavoastra specifice de imagine. Tipurile generale de servicii oferite de TransilvanArt sunt:

- panorame virtuale 360/180 (panorama sferice) - gandit pentru orice spatiu (interior sau exterior), prin acest mod prezentare vizitatorul se afla in interiorul unui glob virtual, si se roteste in ce directie doreste. Ideal pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, baruri, agentii imobiliare, muzee, biserici, etc.

- imagini panoramice desfasurate (proiectii panoramice echirectangulare) - pentru orice spatiu

- imagini cu o rezolutie superioara (5-10 gigapixeli) - pentru a fotografie finala cu rezolutie foarte mare se capteaza mai multe sute de cadre. Acestea se imbina ulterior conferind ulterior fotografiei finale o rezolutie mare, care se poate mari foarte mult si unde se vad si cele mai detalii. Ideal pentru muzee, colectii personale, fotografierea picturilor, a operelor de arta, etc. In general se poate aplica in orice proiect unde rezolutia fotografiei este cel mai important lucru. Ulterior din aceste fotografii se pot printa postere cu marimi foarte mari.

- tururi virtuale interactive (din mai multe, dar minim 2 panorame) - vizitatorul are posibilitatea sa navigeze pe pagina clientului intr-un mod interactiv, sa se "plimbe" dintr-o incapere in alta. Indicat pentru agentii imobiliare, hoteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, baruri, muzee

Apeleaza acum pentru detalii!
Din Gura in Gura